Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\'

Tider,tider...ett utdrag ur det förra. Fina tider, somriga timmar, förtvivlade minuter, eviga tider. Håll mig för evigt.

Fina vänner, ombytliga vänner, brevvänner, vänner med samma intresse. Tack mina vänner.

Förgyllande liv, vackra ting med tårar emellan. En vacker melodi, ni är en vacker melodi i en spännande melodi, det är ni, ni som förgyller.

Skapa, se och öppna dina stora intressanta och dock så djupa ögon.
Se på varandra ur dina ögon, men också ur andras.




Fri vers av skirpo
Läst 163 gånger
Publicerad 2006-10-16 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skirpo

Senast publicerade
\'
Andesvansar
Vi
* Se alla