Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag höll ditt värde i mina händer

en stilla seans av dagar med dig rann av mina fingrar

jag försökte två mina händer och göra mig ren från dig
och alla beprövade minnen

jag hade målat mina naglar i den röda färgen
och låtit dig etsa dina fingeravtryck i den

alltför att alltid bära ditt skimmer över mina handlingar
och jag hade känt mig trygg

tänk att trygghet försvinner med lite tid och aceton
tänk att jag är fast i mig själv för evigt

en stormig framtid av dagar med mig sköljde över mitt hjärta




Fri vers av barr
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-10-17 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barr