Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från olika synvinklar.




Om du såg

en dag

genom mina

ögon

skulle du

aldrig

vilja sluta


blunda





Fri vers av Klick_
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-12-01 17:57



Bookmark and Share


  sara-alice
härligt skrivet!
2008-01-31

  Anders P VIP
Gillar tanken. Som Chris Christopherson,
"before you accuse,
criticize or abuse
walk a mile in my shoes
2006-12-11

  KonstigaKatter
Oh, det låter skrämmande... eller kanske underhållande under dina ögons lock...? Fin text.
2006-12-02

  Lena K Nilsson VIP
Och nyfiken blir jag med!
2006-12-02

    eva m h
Jag blir nyfiken på vad du ser!
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Klick_