Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla dessa relationer som har gjort mig till mig publicerar i risk för att hamna i papperskorg imorgon annars.. (enbart för min egen skull) fick plötslig skrivlust


Hon - vildblomman


tillsammans med henne
fanns inga rädslor

(klarade jag övervinna alla rädslor)

tillsammans

på de skummaste
mörkaste vägarna, dit sökte vi oss

världen runt
gator upp
gator ner

aldrig igentligen rädda
utan rädslan gjorde oss upprymda
nyfikna inför det okända
det farliga

vid hennes sida
var jag alltid stark och hon blev
min syster i striden

i striden mot norm, lag och lydnad
Inga tyglar kunde hålla oss

- min vildblomma
jag tänker på dig

I styrkan och frigörelsens namn
är du min gudinna

- min vildblomma
jag ska säga dig; det är svårt att slåss på egen hand
i en kall och maktlysten värld

det är svårt att inte låta sig tyglas





Övriga genrer av mysanpysan
Läst 792 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-10-17 23:28



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Härligt hur du och ni slåss för er själ, och er unikhet. Vackert skrivet.
2007-08-03

  Rozhan
Ååå va vacker! En så mysig text om en så nära & kär vänn. Gillar hur ni två blir ett - förenade - & övervinner & upptäcker allt!
Gillar hur du använder dig av vildblomman som symboliskt still medel, förstärker det revoultionära - här kommer vi! - känslan... Förstår verkligen varför denna fick en stjärna! Super
2006-12-13

  Mikael Lövkvist
Härligt hur du minns det vilda hos din vän, och dig själv. Spännande!
2006-11-13

    ej medlem längre
Vacker och fridfyll, en härlig hyllning tack för läsningen!
2006-10-18

    rosentagg
älskar den..
2006-10-18

    Svorsken
"det är svårt att slåss på egen hand
i en kall och maktlysten värld" kan inte bli mer sant....
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan