Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En drömmares barndom


Barnlek

Hon hoppade med bollen

Vila

Lekte med klossen
Sjöng bland dockorna
Tävlade mot bilen
Läste med hunden

Vila

Gungade på hästen
Gungade på gungan
Skrattade på gungan


Grät efter fallet


Tröstad


Grubblade på pusslet
Dansade till bandet

Vila

Kladdade kladdfärg


Längtan till barndomen är Stor




Fri vers av Voltande hjärta
Läst 527 gånger
Publicerad 2006-10-18 17:09



Bookmark and Share


  GalenGrönsaksGroda
Aaaw! Va gullig! Som typ lite sött godis :) Älskar verkligen denna :) å passande bild :D
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Voltande hjärta