Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har haft latinamerikans vecka på skolan.


Lorenzo





Copacabana

nattsvart hav

guldkantade iris
med skönhetsblick

namnet smakade
honungslent




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-10-18 19:16



Bookmark and Share


  noname_realmind
Håller med föregående; smakade gott att läsa.
Man riktigt känner den latinamerikanska vinden
dansa runt öronen...

Jättevackert!
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn