Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara några konstiga tankar ;)


Bara en känsla.


Som ett tomt skal
Innehållet har runnit ut för flera år sedan,
men det var först nu som jag upptäckte det.




Övriga genrer av Klick_
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-10-19 17:05



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Verkligen intressant... och... du kan fylla det på nytt
2006-11-13

    Camillaa
intressant och underbart sorglig :P
/ C *
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Klick_