Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nägra andra kansiga tankar ;)


Försvunnen?


Jag trodde jag visste, men nu är jag osäker.
Känner inte igen dig längre
Är du säker att det är du?





Övriga genrer av Klick_
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-10-19 19:26



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Mycket bra! "Är du säker att det är du?" - den frågan kan man ställa så ofta... Verkligen bra och rätt fråga... och svar kan bli olika...
2006-11-13

  Anders P VIP
kommer att tänka på en fras ur en Peter LeMark-text.

"Jag är trött på denne man
den du gör mig till

men jag vet att
jag ger dig
dina repliker"
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Klick_