Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, aldrig mer.

Kom inte nära,
du kommer bara att skada.
Jag vill inte skadas,
inte igen,
aldrig mer.




Bunden vers (Haiku) av Klick_
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-10-18 20:44



Bookmark and Share


  Magica VIP
instämmer, men kärleken får oss att göra om samma misstag igen
2006-12-01

    eva m h
Jag vet! Har man blivit skadad vill man skydda sig! Man gör det instinktivt för att överleva!
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Klick_