Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[Karros klokord #04]

Det kan bli så ibland.




Övriga genrer av DEVOTCHKA
Läst 838 gånger
Publicerad 2006-10-18 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DEVOTCHKA
DEVOTCHKA