Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skygga skuggor

Det faller klippblock
från himmelen
och folk låtsas
som att det regnar
drar upp kragen
och fäller upp
paraplyet

De står och kurar
under träden
i väntan på
framtiden

De står och faller
med varandra
och väntar på
att dö tillsammans
drar upp kragen
och fäller upp
paraplyet.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 598 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-19 01:10



Bookmark and Share


  Agnes
Hur är det hon säger den där Kirsti i Idol - "Halleluljamoment"?

Lite så var första anslaget i den här texten. Yeesssss tänkte jag efter att ha läst första strofen:

//Det faller klippblock
från himmelen
och folk låtsas
som att det regnar...//

Men sen tappar du fart och intensitet. Jisses grabben, fila på den här och du kommer skapa underverk!

allt gott

Agnes
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin