Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

simmar jag


av stor saknad till dig

rullar tårar av livshotande storlek längs mina kinder

bildar vattendrag kring mina fötter

tvingar mig ut i djupa hav

så simmar jag

så länge nöden kräver

så länge hjärtat skriker och huvet hotar skiljas från min kropp




Fri vers av emma
Läst 560 gånger
Publicerad 2006-10-19 11:52



Bookmark and Share


  Davidoff
Hoppas du lyckas nå land innan du drunknar ;)

Den här va riktigt bra
2006-11-28

  Veronika Lundqvist
Glasklart bildspråk! Precis så som när du skriver som bäst! KRAM
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

emma
emma