Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstavlig kärlek

Två ord

som möter

varandra,

blir kära

och bestämmer sig för att blida en mening,

och efter

nio rader

så föds


poesi!




Fri vers av Manuela
Läst 516 gånger
Publicerad 2006-10-19 13:16



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Oh så helt förtjusande poetat!!!!
2007-11-22

  Matisyahu
(gulligt)
2007-03-02

    eva m h
Innovativt!
2006-12-06

  Mackan
Snyggt och kreativt.
2006-11-03

  ordterroristen
Imponerande skrivet, jag känner igen det lite vagt från någonstans men fyndigt och imponerande tufft skrivet.
2006-11-03

    Camillaa
fantasifull dikt :)
det gillas :D
/ C *
2006-10-25

  Bysmeden
Otroligt fyndigt....bra gjort...imponerande...!
"smen"
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra