Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En barn dikt.


Förtrollande

Glimmande bäck
Glittrande sjö
Spelande näck,
Dansande mö.

På äng och mark
med månljus silvergrå
växer en känsla stark,
förunnat några få.

Svävande lätta skrattar de mest
älvor och vättar i harmoni
skogen har bjudit till fest,
en sagovärld i min fantasi..




Fri vers av Manuela
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-19 13:47



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Vilken helt underbar dikt!!!!!älskar den!!!applåder!!!
2008-02-08

  Matisyahu
skön, bra
\"en känsla stark förunnat några få\" hemligt
ser vissa gemensamma drag (har inte kopierat dej ;)
2007-03-02

    Camillaa
den här texten fick mig att le,
tack för att jag fick läsa :)
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra