Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forskarna har tydligen räknat ut att själen väger 21 gram....


Ni viktfixerade

När ni står på vågen nästa gång
gläd er då åt
att när ni dör
går ni ner 21 gram




Övriga genrer av aPorcupine
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-10-19 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine