Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det har blivit omöjligt att laga

svid, svek, sår
att svika egen själ
är att blöda
eget blod

vind, trassel, skrik
flyr i panik
trotsar idealen
inget blod på
handlederna
inte gömma
aldig glömma

kritiska ögon rinner
av mig
inte bry sig
vill aldrig
mer se mig själv
vidröra mitt inre
krossa blåa stenar

trivs inte bakom, framför
inne, ute.
Blottad för beskådning
som i trans,
men helt levande.




Fri vers av verkligen
Läst 651 gånger
Publicerad 2006-10-25 14:39



Bookmark and Share


  Vitsippa
Fint och bra :)
2006-11-07

  Samndra
jättefin. Titeln hjälpte oxå till, underbar :)
2006-11-01

  inspiration.
"Som i trans,
men helt levande"

Älskar slutet. :)

/M
2006-10-26

    Mortalis
Upplägget menade jag såklart.
2006-10-25

    Mortalis
Rikigt snyggt alltså.
Gillar uppläget och innehållet är så klockrent. Den här faller mig i smaken, precis som resten av dina dikter. :)
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen