Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glashjärta


Ett hjärta av glas, ack så skört

det är ett hjärta som aldrig blivit rört

oanvänt i sin ask det ligger

ingen som ser att det efter kärlek tigger

men så en dag, av slump det sker

att glashjärtat någon ser

uppmärksamheten den då får

läker alla ensamhetens djupa sår

varje dag det sitter på granens topp - ett hjärta av glas nu fyllt av hopp

men så en dag det sker

ett hjärta av glas någon tappar då ingen ser

ett hjärta av glas, ack så skört

ett hjärta som aldrig har rört...




Övriga genrer av Rozhan
Läst 692 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-10-19 19:42



Bookmark and Share


  Förstörd
oh..fint..
2007-12-10

  Villemo
Verkligen jätte fin
2007-07-22

  Krissie
Shit! Vilken vacker dikt!! Så skör, så meningsfull, så värdefull!
2007-05-01

    Lindizz
mycket fin ...
2006-12-12

  starsail
verkligen bra ordval, snyggt skrivet :) skitbra
2006-11-30

  cnne.
Skit fint. Talang, det här var vackret. Gillar ditt rim och ord val.
2006-11-12

    ej medlem längre
Vackert språkbruk, tack
2006-10-30

    Camillaa
mycket vackrq rader du har skirivit!
/ C *
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Rozhan
Rozhan