Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O helgad vara jorden


res på dig,
eller ligg kvar,
medan jag sparkar!
trasar sönder dina läppar
med mina tår.
res på dig,
eller ligg kvar,
medan jag krossar,
ben,
trasar,
vävnad,
sliter,
hud,
i stycken.
blodmsmaken,
skvätten,
vätskorna,
är bara,
bara eggande.
detta är min kärlek.
res på dig,
eller ligg kvar,
jag bryr mig inte vilket.
min fotsula,
garvat gummi,
vacker musik,
mot ditt ansikte av lögner.
detta är min kärlek.
blod vävnad sliter hud trasar eggande bara vätskor
vävnad ligg res gummi blod vätskor hud ben trasar.
bara eggande.
skvätten.
på mina kinder.
kärlek blod hud trasar ansikte vätskor vävnad kärlek gummi
ansikte
res på dig,
eller ligg kvar!
medan jag förintar.
vad som var.
vi,
betyder inte längre,
något för varandra.
vi är nu bara,
blod vätskor skvätt gummi kärlek vävnad sula hud.
vi älskar inte.
vi älskar inte.
dina svek är målade på mina väggar,
på mitt kontokort,
på himlen,
på mitt ölglas kant.
vätskor.
vävnad.
kärlek.
ditt gift är.
fostula blod ansikte gummi hud skvätt.
överallt,
i mina artärer.
res på dig,
eller ligg kvar!
när jag tar.
farväl.
farväl.
farväl.
farväl för helvete,
det är nu jag sliter av mig huden!




Fri vers av Nils W
Läst 546 gånger
Publicerad 2006-10-27 02:16



Bookmark and Share


  carl-alexander
har läst ett par av dig nu, fastnade framförallt för den här. jag gillar den genomgående aggressiva tonen i dikterna.
2006-11-07

    Ti-elina
Ja, vore det inte behändigt om man bara kunde "ömsa" sitt skinn och slippa dras med minnen och känslor av en relation?
Gillar att du verkligen får ur dig din ilska i texten, samtidigt som du verkligen "släpper" denna genom att slita av dig huden.
Kanske lite blodigt för vissa (med all respekt för olika åsikter), men mig tilltalar den stark!
2006-11-01

    Camillaa
Njae, lite för dramatiskt, och inte i min smak
Du kanske borde dela upp i stycken
annars blir det så "grötigt" att läsa.
Ett farväl i slutet skulle räcka..
/ C
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Nils W