Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flyg fram


Att rida är mer än sitta upp och smacka


Vinden i håret
tuggande rörelsen i handen


Se henne arbeta under sig;


Fram med skänkeln, krama tyglarna, samarbeta med henne
Tala uppmuntrande till henne, släpp henne - och ta emot
Hjälp henne tillbaks
och pusha sedan mjukt fram

Se så min docka! du kan ju

men är lite envis


Så helt plötsligt, från ingenstans

Samarbete

Hennes ben flyger, trampar under sig, tuggar mjukt på bettet
Hon dansar

Ni dansar




Fri vers av R4ikirI
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-20 19:27



Bookmark and Share


  Trafikstop
Jag gillar rubriken.
Gillar inte när folk säger att ridning inte är någon sport. Alt att det här hästen som gör allt, det är plågeri m.m

Sen är det kanske bara nått stycke här och var som jag tycker är bra!
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI