Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du med din blommiga depression och gul-gröna foton




Min vän är fin som choklad
men vet inte det själv


Hon har röda tofsar och rosiga kinder
Två omatchande strumpor som är blöta
Stark kärlek till ett viss randig häst med sina gummistövlar fyllda med vågor
Henne är det inte heller något fel på
Inte dum alls

Men min vän är bäst
även om hon inte själv ser det
Hon ser inte
måste nog ta av sig sina vita flugglasögon
även om de är otroligt coola



För min värld gör hon blommig
med all kärlek hon strör runt sig
omedvetet







Min vän är fin som choklad
men hon vet bara inte det själv




Övriga genrer av fannen
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-10-20 21:11



Bookmark and Share


  Paraply
åh fannen
du beskriver så bra
det blir så färgstarkt
på nåt sätt
bor hon i oslo?
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum