Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"inget mörker är så svart som nattens\"


frågande natt

såhär mörkt är det på natten
utanför mitt fönster
jag ser ingenting i det kolsvarta mörkret
under mörkrets svarta yta gömmer sig en fladdermus
den vakar över dig
den ser
inte vi
genom detta fängslande finns den
någonstans
i ett hörn?
i mitten?
på en sida?
på andra sidan?



(inget mörker är så svart som nattens?




Fri vers av hanziz
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-10-21 15:34



Bookmark and Share


  Juliaah
*bokmärker*

:)
2006-11-18

  Juliaah
helt underbart hannaälskling!
som vanligt förstås!!
2006-10-26

  om en Siri
Vadå "förlite mycketmörker"! :o jag tycker att dte var heltjävlaperfekt! GRATTIS SÖTNOS redaktionenes val! :D Visste att du skulle komma meddär. Den härdikten..älskar jag! Dne är underbar! <3 Kärlek
2006-10-23

    ej medlem längre
lite för mycket "mörker"...

*sorry*
2006-10-23

  The Third Poet
Ja förutom grattis till redaktionens val var denna helt suverän, helt mållös, vill att du ska veta att den här är bra iallafall :D, grattis än en gång
2006-10-22

  J. Novkovic
grattis till redaktionens val (:
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz