Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saxofonisten

Juldagsnatt i vinterstad
Hon fryser i kön utanför krogen
han tränger sig förbi henne
tillsammans med de andra i bandet
Saxofonisten
Hon ser honom försvinna in i värmen
kvar ute i den bitande kylan


Hon kommer in till sist
lyssnar till bandet, ser honom på scen
springer på honom i baren i pausen
Han spiller öl på henne och ursäktar
hon är ännu kall och arg och skäller
medan han ler och smeker hennes rygg
Saxofonisten
Iskylan smälter
Han följer med henne hem


I ett förbjudet möte förenas de
oväntad passion i den stulna natten
Han spelar på hennes kropp
leker med hennes uppväckta känslor
långt efter att hans beröring lämnat henne
Hon är vidöppen
Men han är inte ledig
Saxofonisten

På morgonen är han borta




Fri vers av Starfish
Läst 494 gånger
Publicerad 2006-10-21 18:43



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Skön stämning i den här. Gillar händelseförloppet, kortfattat men fullt av känsla. Levande... :)
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Starfish
Starfish