Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes existens

Har du änns lagt märke
till tårarna som
fuktar hennes kind?

Har du änns lagt märke
till såren som
löper längst hennes vackra arm?

Har du änns lagt märke
till att hon knappt
existerar i våran värld?




Övriga genrer av Vinterdiamant
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-10-21 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie