Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför beskriva när du kan läsa fetto?


Bulle

Två människor såg på mig idag på bussen.
De gick förbi mig med ett vänligt leende.
Luktade jag bulle eller?




Fri vers av Jackass
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-10-21 20:15



Bookmark and Share


    Camillaa
haha älsakreen :)
/ C *
2006-10-25

    majbarn
åh jag blev helt stormförtjust i denhära mmmm..
bulle!
femfemfem och det åker in på favoriter direkt!
PUSS!
2006-10-23

    ej medlem längre
ja det gjorde du. jag kände det tydligt. hahahaha
fyfan vad bra text XD
2006-10-21

  Annicka
mAAHHH
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Jackass
Jackass