Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plåstra om mig

 

Flådd

naken 

utlämnad 

 

    

 Din hud 

var ju min själs

yttersta skikt

 

 

 




Fri vers av Agnes
Läst 1863 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2006-10-22 10:37



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Snyggt avskalad. "Flådd" och "skikt" är de ord som är navet i dikten, tycker jag, fast de står först och sist.
2008-10-27

  Jer
Blir glad att du lyft fram den i din läs gärna lista.

En vacker dikt som lämna ut den innersta väsen av ens själ... åtrån definierat.
2008-04-12

  Elália
Vacker, identisk med hur vi nog alla känt någon gång.
I alla fall jag. Du skildrar känslan med få ord, men du gör det riktigt bra och målande.
2008-02-12

  Ann-Cathrin
Så vackert....\"less is more\"...denna dikt lever verkligen upp till den sanningen...!
2008-01-20

    Noomi
så naket och vackert..
2007-12-29

  Tabes
Vackert. Blir tårig när jag läser.
2007-11-08

  Marreb
Underbar och stark och skör på samma gång.
2007-09-06

  Mikael Lövkvist
Strålande, och stark. Bilden hänger kvar på näthinnan.
2007-01-02

  Niklas Gladh
Oj! Blir alldeles tyst...
Lysande och fängslande
2006-12-29

  ***Wicke***
Dessa sex raderna får mig att tappa luften.
De innehåller så mycket att det knappt finns ord för det.
2006-12-28

  sompio
du får mig att tappa andan och vilja göra det om och om igen...
2006-12-16

  Rachel Roth
så skört och vackert skrivet...
2006-10-22

  Markattan
Minimalistiskt, avskalat och väldigt talande.
Bra i all sin nakna enkelhet.
2006-10-22

  Per Teofilusson
Diktjaget bör nog inte vända sig till honom/henne. Han/hon lägger nog bara på infekterade omslag. Men vad/hur göra i nöd? Många har vi varit där så nog borde det finnas både sterila och omsorgsfulla lindor. Per
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes