Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vapnet

Använder tystnaden som ett vapen ibland.

Men det slår alltid tillbaka mot mig själv.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 670 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-22 16:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tystnaden som ryser oss; svår att bryta och förgörande ...ja...
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP