Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam

Jag skäms över min slöhet att inte orka med verkligheten ibland.

Förlåt mig du min vän, jag är så glad att du hörde av dig trots mitt sätt.

Jag är nog en drömmare, en fjäril som bara fladdrar omkrig i universum.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 836 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2006-10-22 17:00



Bookmark and Share


  Elin Ers
Så vackert
2018-04-14

  Densen VIP
Det är ju jag;)Fina rader där!
2013-04-06

  Lady Alassa
vem vill inte vara fjäril om blott en enda dag
2010-01-12

  -Ulla Tilemo- VIP
Det är inte så bara - att fladdra omkring i universum! Tänk vad du får se.....
2008-03-29

  Abandoned
\"en fjäril som bara fladdrar omkrig i universum\"

en underbar dikt har du skrivit


hört talas om fjärilseffekten btw?
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP