Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

transförvirring

En främling möter mig i spegeln
Frågar mig vem jag är
Förbannad svarar jag det enda jag vet
Jag har ingen aning om vem jag är
Det enda jag vet är att du och jag
inte har något gemensamt




Fri vers av proc
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-10-22 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En smärtsam insikt
Att inte veta vem man är
Bra skrivet om detta ämne
2019-03-04

    ej medlem längre
Spegelbilden och du har inget gemensamt. Intressant.....
Bra skrivet...har läst denna flera gånger och varje gång väcker den nya tankar...
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

proc