Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela mig

Läk mina sår
Med dina tröstande fingrar
Lägg ett ömhetens förband
Över mina blödande lemmar
Sy igen de djupa skåror
Som livets egg skurit upp
Och sätt ett Nalle Puh plåster
På mina skrapade knän




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-10-22 23:14



Bookmark and Share


  ***Wicke***
Känner Mycket när jag läser denna text...
Väldigt bra skrivet.....
Men jag vill hellre ha ett Bamse plåster, han e så stor å stark*ler*
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP