Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamp


Med solen i ryggen
Och rakblad under fötterna
Slår jag mig fram
Genom törnesnåren

I dina ögon
Men ingenstans
Tvekar jag
För vem jag kämpar för

Sönderbränd
I slamsor
Och revor i skinnet
Kommer jag hem




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-10-23 04:20



Bookmark and Share


    Camillaa
Mycket bra,
känslan ligger på topp ;)
/ C
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP