Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ual ual

såblånäst såblåvist
så faller dom ner kanske
alltid

sådärja sågårde
alltid
flyger dom lätt




Fri vers av bq
Läst 581 gånger
Publicerad 2006-10-23 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bq
bq