Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte meningen.

Förlåt.

Förlåt om jag har råkat såra dig
Det ända jag har velat är
Att inte såra dig

Så, det är kanske därför som
Du tror att jag inte vill prata
Med dig

Men det är det, att du håller på att
Åka ifrån mig, åt något annat,
Okänt håll för mig.


Och jag vet inte om jag vill (eller kan) följa
Dig på den vägen.
Den är alldeles för skrämmande
och alldeles, alldeles för främmande
för mig.


Så förlåt mig, men jag vill inte såra dig
Du får gå
Jag lovar, jag skall försöka överleva utan dig.




Övriga genrer av Vinterdiamant
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-10-23 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie