Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkelbiljett till himlen


Du gav mig en enkelbiljett till himlen
Och sa att jag fick använda den när jag ville
(Fast bara när tiden var inne)

Du gav min en enkelbiljett till himlen
Som om det vore den enklaste saken i världen

Sedan gick du tillbaka till ditt skrivbord
För att betala fakturor
Som om du inte alls just räddat en ung flickas liv
Och vänt upp och ner på hennes värld

Du gav mig en enkelbiljett till himlen
Bort från allt som jag velat fly från
Till en plats där inget längre skulle göra ont

Du gav mig en enkelbiljett till himlen
Men samtidigt gav du mig en anledning
Att stanna kvar




Fri vers av Lithia
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-10-23 20:18



Bookmark and Share


  *Camilla*
ÅÅÅÅh jag vet hur det är

underbaaaar!

Bokmärkeeee
2006-11-05

  Johnny Chow
:)
2006-10-23

    acceleration
jo men fin var den.
2006-10-23

    Cammo
Jätte fin. Enkel och sann. Vi har alla varit där. enkelbiljett in i hjärtat
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia