Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken med leéndet av guld.


Han, som får solen att fostsätta lysa.
Med leéndet som får dig att rysa.

Han som får jordet att gå runt.
Även om det ibland blir tungt.

Ja, det är hans om får tiden att stå still.
När man står så tätt intill.

Han som fortsätter att älska.
Även när omvärlden inte vill.

Det är han.
Som har kärleken som räcker till.
Även om avståndet inte vill.

Han man älskar, för all evighet.
Men bara, i hemlighet!




Fri vers av Linda^^
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-10-23 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^