Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
underbart :*


Varje morgon med dig skänker känsla av evighet


När gryningen kommer
ligger vi fortfarande till sängs
invirade i lakanen, huvudet vid fotändan, invirade i varann som katter
kattbollar
din hand i min och mina läppar mot din hals
- fortfarande dväljer kärleken i gardinerna
tillsammans med morgonvindarna

fortfarande viskar luftkonditioneringen om trygghet



Sen så
trillar solstrålarna in på ditt ansikte
en, efter en
Du virar upp dina fingrar; sakta,
ljuset letar sig in i ditt sinne
Dina läppar formar tyst \"godmorgon\" men inget ljud kommer

Ser på mig
jag sover

Stryker sakta över kinden, kysser min nakna skuldra,
ler mjukt på det vis
jag älskar och vet du gör, men aldrig får se just för att
jag alltid sover fortfarande, då du gör detta



Dagen går långsamt men,
vi har ju varann här i ditt vita rum -
inget mer behövs
När jag vaknar ligger jag fint nerbäddad
du spelar gitarr
och nynnar knappt hörbart
Tysta ord, jag inte förstår eller tyder rätt
för att jag är för ung och kvar i sömn
men i denna stund

Finns inget vackrare ljud




Fri vers av R4ikirI
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-10-23 20:43



Bookmark and Share


  Nilla E
åh kärlek och jag pirrar och vibrerar och så här mitt i saknadsstorm gör det liksom ont.
Vackert
2006-12-23

  john ekström
skön och härlig dikt, jag älskar tanken på morgonen då man vaknar bredvid en människa man tycker om. som tur är är det mestadels jag som vaknar först så att jag kan iakta varje rörelse och andetag hos henne. Du beskriver detta..
2006-10-26

  Sofia i hatstaden
haha, du är MIIN storasyrra!!
Brabrabra! Allt det vackra i en dikt!
2006-10-24

  ms jessicaever
Helt fantastiskt, Chris.
Fan, vad du är bra. :*
Dina ord flyter liksom bara så bra.
Äkta topp-poesi.
Jag älskar. :DDD.
2006-10-23

    Camillaa
underbart skrivit"!
aviis
/ C *
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI