Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med krossad sammet som bakgrund


tack för förtroendet och visat intresse
men

jag skulle ha skrivit
allt som jag tänkte

jag skulle ha tänkt
allt som jag skrev

men som vanligt ger jag dig en mall
med osammanhängande halvsanningar
och som vanligt är det allt du begär

jag skulle ha vårdat
det som jag hittade

jag skulle ha hittat
det som jag vårdade

men att vara på rätt plats med fel person
är faktiskt allt när glaset ändå är halvfullt
och som vanligt drack du upp hela

jag skulle ha tyckt
allt som jag sa

jag skulle ha sagt
allt som jag tyckte

men med idioten i magens mungipa
och det riktiga bortgömt och förlorat
nöjde jag mig som vanligt med mindre

så tack för förtroendet och visat intresse
men
jag är en bluff

och finns inte ens i min egen fantasi längre




Fri vers av barr
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-10-23 21:05



Bookmark and Share


  ibish
jag tycker du är bra.
2006-11-12

    Roger Magnusson
Och som din meste groupie här, så fortsätter jag ogenerat att skriva kommentarer. Ville bara påpeka jag precis insåg ironin över min kommentar av oförstånd och diktens tema om att bli förstådd.
2006-10-24

    Roger Magnusson
Det är något med dina dikter.. många av dem, och särskilt den här, har jag det nästan på tungan, som en aning av en aning, av vad du menar. Det är otroligt störande, jag vill bara fråga VA FN MENAR DU EGENTLIGEN? VA? VA? Jag klarar inte av att inte veta :)
2006-10-24

    Camillaa
nej det är inte sant du är ingen bluff!!
/C ä
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

barr