Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såbnt här händer mig varje år...lustigt


ljudet av längtan

Julsånger i Sommarens gassande värme

sommarsånger i vinterns kyla


Det var då märkligt att vi kan längta så.




Övriga genrer av Frida
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-10-23 22:33



Bookmark and Share


  Gonna
Väldigt sant , faktiskt. Fortsätt i denna humoristiska riktningen !
2007-06-24

  aprilsolen
Haha,ja:)
2006-10-24

  hallonbåt
haha tror jag händer de allra felsta. i alla fall mig:P
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Frida