Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärleken går sin väg...


Kastad till djuren...

du kastar min själ till djuren och går
du struntar i om du lämnar öppna sår
vi skulle för och med varandra gå i döden
men du säger att du tappat varma glöden

hur kan man tappa det man mest håller kär
livet är kallt och tomt när du inte är här
jag slogs och kämpade tappert för allt, för oss
men du säger att du inte för mig längre orkar slåss

bitterheten kommer som en sur och äcklig kräkning
min själ, mitt hjärta vill skicka en dyr jävla räkning
allt du sa och gjorde var det dikt och ljug
vad ville du ha, var du så förbannat slug

nu ligger jag blodig och skitig i själens diken
orkar inte resa mig lämnad trött och sviken
jag ska ringa kronofogden om en timme
jag ska kräva inkasso att inte bli ett minne




Fri vers av Casca
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-10-24 12:15



Bookmark and Share


  *Camilla*
usch vad fin! fint fint fint fint!
en 5 + ;)
2006-10-25

  DeadTomorrow
Jag är mäkta imponerad hur du har lyckats få ihop rimmen (men det kan bero på att varje gång jag försöker så blir det inte mycket begripligt) även om jag kan inte kan låta bli att sista raden låter lite knasig.

Tack i alla fall för att du delade med dig.
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Casca