Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är men ändå inte

Jag är kär i kärleken
men kärleken är inte kär i mig

Jag är ensam bland vänner
men vännerna är inte ensamma med mig

Jag är sorgsen bland glada
men de glada är inte sorgsna med mig

Jag är givmild bland snåla
men de snåla är inte givmilda med mig

Jag ger till de behövande
men de behövande ger ingenting till mig

Jag får av mina vänner
men mina vänner får ingenting av mig

Jag saknar när de har gått
men de som går saknar inte mig




Fri vers av Casca
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-10-24 12:41



Bookmark and Share


  *Camilla*
usch sånt gör ont
Jag vet. allt.
Fint skrivet, du skrev känslan
bra jobbat
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Casca