Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar när du skrattar så

 

som när du diplomatiskt sa att

vi tänker lite för mycket

och jag svarade att

jämfört med mig tänker du

ungefär lika mycket som Nalle Puh

 

Du skrattade så du kippade

efter andan till slut

och jag blev varm i känslan

att efter allt som hänt

kan jag fortfarande få dig att skratta

vi har i alla fall det

 

och jag tänker fortfarande för mycket




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 921 gånger
Publicerad 2006-10-24 12:50



Bookmark and Share


  Therés
Vilken bra text! *gillar*
2007-05-24

  Albert
det är så enkelt och fint skrivet
det går tätt in
gillar det
2006-12-27

  Rozhan
Vilken magisk känsla du fångar, för ett ögonlblick fann jag mig själv med musse-pigg leende över dina varma ord... Helt älskvärt!
2006-12-17

  Mackan
Fin dikt!

känner´igen dina ord alldeles för väl
2006-11-10

  Lilla My* VIP
Mysig mysig**skönt att kunna skratta tillsammans
o jag gillar din Nalle Puhvändning!
2006-10-24

    Emma_med_t
Haha! Vilken underbar dikt och underbar kommentar.. har påstod ngt liknande innan.. Man behöver en nalle puh för att få dra loss tankarna ur det bottenlösa djupsinnet ibland.. klem
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala