Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lustigt att han kunde drömma det som var det bästa för mig..


drömmen

Han säger:

\"Min värld bara stannade upp, och sen såg jag dig, vandra genom dimman iklädd i en vit klänning, du såg vilsen ut men följde endå dig själv. Blunda ta, min hand och låt mig visa vägen en stund\"

Jag drömde det nyss, och du var med i drömmen så jag var tvungen att skriva ner den..




Fri vers av barnslig
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-10-24 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barnslig
barnslig