Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjälp mig gärna med ändringar på denna, gärna på titeln också om ni tycker det behövs :) Tycker ni att jag ska ta bort sista stycket?


Bara för att få briljera

Ibland önskar jag att jag skulle få en insikt
och komma med en genialisk analys som förändrade allt
Eller i alla fall plötsligt kunna förvåna alla
med att göra mål i en viktig match

Jag önskar att jag hade dyslexi
och svårt för att lära
men ändå skrev ett MVG-arbete
och chockerade alla
med min intelligens

Och ibland önskar jag att jag var riktigt ful
för att någon skulle kunna säga
\"Du är ändå vackrast av alla
i n o m b o r d s\"
och lära folk att förstå innebörden av äkta skönhet

Det är då jag inser
att jag egentligen inte är räddast
för vad ni tycker om mig

utan för att ni inte tycker någonting överhuvudtaget




Fri vers av Maskros
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-10-24 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros