Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nääh, Blääh, jag kommer inte på någon rubrik, så den fick bli på engelska, men text på svenska.. kommentera gärna..



Smile, cause you\'re hated

Jag tycker inte om
eller jag gillar inte alls
eller okej
ärligt
jag hatar
när
när ni säger för mycket


Och visst försöka skratta bort
går ju alltid
men ett skratt får en inte att glömma
inte ens förtränga
som jag börjar bli för bra på

 

som ett tugummi
som har fastnat i håret
jag vet hur det är
jag har fått ett tugummi spottat i håret
det satt fast
invirat

 

Lika segt att glömma
som spindelnät
lika genomskinligt som spindelnät


ett
försök att hoppa
försök att glömma
försök att skrika
försök att hoppas
försök att leva
försök att le
försök att förtränga


Men det sitter kvar
även om du sa det på ett skämt,
så vet jag
att du skämtade inte
kunde inte hålla inne sanningen
men kunde heller inte vara ärlig
måste istället säga något kul
ett skämt, kan väl inte skada någon..?


jag vet hur du tänker, har också varit där
det är därför jag vet
lite för mycket


och därför blir jag elak
blir jag ond
börjar skrika
slå
hata
men tyvärr bara på insidan.

 

 

 

 




Fri vers av Freya
Läst 1037 gånger
Publicerad 2006-10-24 21:18



Bookmark and Share


    L.I.E
jag vill säga något i samma nivå och samma klass som din dikt, men finner inga ord.
2006-12-29

  alx
oj såg att ja va den hundrade som läste din dikt.. hah.. ärad plats.. bra skrivet.. ngt som frenetiskt sitter kvar även om man försöker skaka av det.. skrik ut det ist.. låt det inte bubbla inom dig tills du en dag spricker.. dem förtjänar inte det.. som håller på så. det är inte acceptabelt.
2006-11-20

  Bissen
Duktig Freja, du har gjort det igen ;)

Vet hur du känner!

Släpp ut det till utsidan, det är det bästa, annars kan d börja växa där inom dig...
2006-11-04

    Camillaa
i looove the titel :)

så jävla bäst du är !
/ C *
2006-10-25

  Lollan_
very very nice of you Freya
Du beskriver känslor väldiigt bra.
:)
2006-10-25

    Little Sunshine
jag känner igen det där, skämt är lika med en del av sanningen.
och jag har varit i den situationen också, många gånger!
bra bra, lite upprepande (som du nämne på din sida) men det är bra (:
2006-10-25

  Jubelidiot
riktigt bra :) du kan det här.
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Freya
Freya