Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en konversation med Vali (Losy) kom denna fram... så man kan säga att den är skriven av både mig och Losy. :)


Dagar att minnas



Idag är en sådan dag man bara vill spara
klippa ut och sätta upp på väggen
för att minnas under de dagar som inte är lika bra

Sådana dagar då man inser att man inte är ensam
även fast det kan verka så ibland
även fast det kan kännas så

Pengar, hus, och alla andra materialistiska ting
går sönder eller kan försvinna fortare än du anar
Varför hålla det så kärt och kämpa för det?

När riktig vänskap, kärlek och passion är starkare än alla
jävla väggar, järn och skit tillsammans

Vad lever vi för, förstår mig inte på det längre
men ändå fortsätter jag sitta framför min dator
och gör ingenting åt saken
förutom att söka

Söka vidare för att bli lycklig när lyckan egentligen
finns framför mig
och överallt runt omkring

Idag är en sådan dag man bara vill spara


För att minnas de lyckliga stunderna i livet





Övriga genrer av curra
Läst 752 gånger
Publicerad 2006-10-24 23:14



Bookmark and Share


  Andreas A
Sant... fina ord du valt, får en att tänka till lite ^^


^.^
2007-02-06

  coffe
skön och vacker minnen är vackra..c
2007-02-01

    Sushi
vilken fin...
verkligen en sådan sätta-upp-på-väggen-dikt.
önskar jag kunde skriva så...
:)
2007-01-05

    ej medlem längre
Vackert språkbruk, fortsätt att skriva, bra!
2006-11-17

  yoyyo
åå hannah hannah är satte du verkligen orden rätt
så jävla bra
F A V O R I T
2006-11-11

  Bodil Sandberg
Ja du...låt oss bevara de ljuva dagarna i minnet...och förståss...se till att få fler att suga på när mörkret glider in ...
2006-11-03

  losy
åååh hannaaah!
fan va bra!
riktigt sköön dikt :)

en favorit

Älskar dig gumman
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra