Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fången & förblindad


Som fången ser jag bara ett ljus

som den förälskade – förblindad av ett kärleksrus


rostiga galler

ljuset jag ej når

av desperation jag faller

kan ej beskriva hur jag mår…


jag stannar bakom galler – förblindad av din själ

vill bryta mig ut

försvinna

inte längre vara en kärlekens träl

men tyvärr

så förblindad av ett ljus – så svag av hjärtats brus…





Övriga genrer av Rozhan
Läst 821 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-24 23:36



Bookmark and Share


  AneLa
Jättefin :)
2007-07-20

  Andreas Safer
tack för kommentaren på en avmina texter, ska läsa in mig mer på dig en annan dag, den hgär var ju nämligen riktigt bra, inte minst fotot, tagit det själv?
2006-12-25

    Silverbjer
Fängslande;) Underbar lyrik...
2006-12-19

  Nanno
fascinerande bra..och så rimmar det ..jag bara älskar det..
man ser verkligen att du är begåvad..
/Nanno
2006-11-26

    Dobbie
Jag inte sett detta verk innan! Hur kan man ha missat ett sådan djup och träffsäker beskrivning. Det är är riktigt bra - du är riktigt bra!

*Tack för ögongodis*
2006-11-13

  cnne.
Jag älskar ditt sätt att skriva och hur du använder orden.
Du är väldigt duktig.
Det bevisar den här texten.
2006-11-13

    Lindizz
En underbar text. Läser den om och om igen...
2006-11-13

  Nattiz
Ja..den blev tillagd som favorit måste jag erkänna...första jag lagt dit :)
2006-11-13

  Nattiz
Jag tycker verkligen denna text är underbar...
2006-11-13

    ej medlem längre
Mycket vackert,sagolikt rytm, tack
2006-10-30

  Arnella
Åh vad jag älskar rim! Jag själv är riktigt dålig på det.

Man får känslan av att kärleken bara är något dåligt som håller oss fångna,
vilket den egentligen också är. Men precis som du säger,
"så förblindad av ett ljus - så svag av hjärtats brus",
så stannar vi kvar och tror att den är helt underbar.
2006-10-28

    Ti-elina
Kärleken...ojoj, vad man kan känna sig instängd, samtidigt som kanske inte riktigt vill komma ut.
Men ibland är friheten det rätta alternativet, då man kanske blir utnyttjad.

Jag gillar den, och fortsätter fundera kring fången,
kommer han bryta sig ut?
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Rozhan
Rozhan