Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No

sticker
vespan spinner
min parkas är varm




Fri vers av Zacharias Corbies
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-10-25 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zacharias Corbies
Zacharias Corbies