Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntar fortfarande på min sång....


Oanvänd melodi

Ingen har skrivit en sång om mig.

Fast jag är en vacker melodi.

Ty mina toner är spröda,

klara som kristall.

Använd mig som din inspiration,

Gör mig hel med din röst.

Länkade tillsammans,

med stämband starka som blodsband...






Fri vers av Manuela
Läst 509 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-25 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tyvärr är jag rätt kass på att spela gitarr, men jag kanske kan viska något poetiskt istället? ;) Applåd!
2007-11-15

  jimmy welleby
Jag menade magnifik:)
2006-11-09

  jimmy welleby
Tack för den rara, spröda sången. Jag är musiker, jag kan skriva en sång till dig:)
Väldigt skört och fint skrivet, oskyldigt uppmanande. Början av dikten är magninfik.
2006-11-09

  Manal
jag gillar andetagen emellan orden, vackert.
2006-11-05

    rosentagg
fast varför tar du inte saken i egna händer å skriver en sång om dig själv??
2006-11-02

    rosentagg
bra :D
2006-11-02

    Camillaa
fantastiskt bra skriven !
/ C *
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra