Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap

Livet fullt av galenskap
faller samman bit för bit
Tappar greppet

Inte svårt att bli tokig
med ett släktträd som mitt
Tappar taget

Familjen driver till vansinne
hela hemmet som en krigszon
Tappar kontrollen

Jobbet helt sinnessjukt
ständiga utbrott och spel
Tappar besinningen

Situationen övermäktig
måste släppa, sväva fritt
Tappar fotfästet




Fri vers av Starfish
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-10-25 18:35



Bookmark and Share


  Agnes
*ryser*... svårt att kommentera när man bara vill bli omfamnad och upptinad. Frustration i sin naknaste skrud. Tappa bara inte sugen på att skriva, för du gör det så braaa!
2007-01-04

  nastasia
Jag vill spränga...allt
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Starfish
Starfish