Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara våra hav hann bli salta

 

det är så lätt att halka på

sitt eget sköra blod

och vi snubblar ständigt på dom trådar

vi själva binder samman

 

Ramlar du min vän

är det bara att lyfta sig upp

för blodet rinner lika mycket i alla fall 

 

som att sjunga

fred på jorden

 

böjer man sig ner

faller kniven direkt

för ord blir alltid besvarade

på sitt eget sätt

 

allt för förvirrelsen

 

för jag vet att världen inte blir mindre

av att jag gråter

nej

ingeting dör

när jag faller

 

bara världen kunde hinna läka

innan vårat hav

är blod




Fri vers av Jinzan
Läst 719 gånger
Publicerad 2006-10-25 19:38



Bookmark and Share


  Maya
Du har vackert(sorligt) lyckats beskriva ett tema som berör ALLA! Du fångar läsaren och därför kan ingen undgå budskapet...som tyvärr berör allt levande väsen. Mvh /Maya
2006-12-18

  Daniel lindqvist
Den här skapade mer glöd. Och den var vacker på ett bländat och visuellt och bildat sätt. Man fick verkligen ur texten en bild av vad man läste vilket i mitt tycke är det bästa man kan få utav en dikt...,Jag längtar till nästa dikt redan:D
2006-12-10

  Lonley star
väldigt bra skrivit, gillade den väldigt mkt :D
2006-12-04

  Nanno
Gud vad starkt skrivet...
så bedårande bra...
2006-11-23

  Mickaan
Väldigt vacker skriveet! (L)
2006-11-12

    sonrisa_falsa
Väldigt stark dikt, lite svår att följa ibland men det är ju känslan som räknas!
2006-11-10

  Bodil Sandberg VIP
Ramlar du min vän...är det bara att lyfta sig upp...ja men visst är det så..din dikt känns som en fredssång...mäktig men varm
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan