Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekot som ekar i evighet

Mina tårar ett eko av det förflutna.
mina Leenden en täckmantel för det som var.
mina skratt ett bevis på att jag överlever.

ett leende brister.
ett skratt håller inte för evigt.
ett liv håller inte för evigt.


Mina ärr kommer alltid finnas där




Fri vers av Frida
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-10-25 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida